Se allt på nära håll – bli funktionär

Se när drömmar går i uppfyllelse efter år av slit, se åkarna tackla de tuffaste backarna, se publikens jubel när guldstriden avgörs på upploppet, se det som pågår bakom kulisserna – se allt på nära håll som funktionär – anmäl dig via formuläret nedan!

2023

VM i Östersund 2023 kommer bli en vintersportfest som du inte vill missa. Vad vore då bättre än att se allt som finns att se, och samtidigt vara med och hålla ett enormt evenemang igång under flera dagar. Du kommer att vara en avgörande kugge i VM-maskineriet, för det här är något vi gör tillsammans. Du kommer på samma gång få chansen till vänner för livet, minnen för livet och erfarenheter för livet.

Häng med på 2023 års vintersportfest!

Till världsmästerskapen i vinterparasport behöver vi funktionärer som kan hjälpa till med ackreditering, att informera publik och deltagare, hjälpa till med praktiskt servicearbete, fixa det som saknas, bygga det som behövs, hjälpa till i köket och med servering eller vara resursperson i största allmänhet.  Det kommer också behövas funktionärer som kan delta i arbetet med tävlingsarrangemanget, filmare och fotografer som kan dokumentera spelen samt medieintresserade volontärer som kan hjälpa till att sprida innehåll i sociala medier.

Blir funktionär

Gör en intresseanmälan för att bli funktionär under Östersund World Para Snow Sports Championships 2023 genom att fylla i formuläret nedan.

>> Intresseanmälan

Volontär