Info till funktionärer

Funktionärsmanual.

Infoblad med nyttig information till dig som är anmäld funktionär: klicka här för att öppna.

Kontakt:

My Rombin
Funktionärsansvarig
+46 72 588 12 31

Övrig information

Bansträckning

Stadium map

Standing and VI 1,1 km

Standing and VI 3 km

Standing and VI 2,5 km

Standing and VI 2 km

Sitting 3 km

Sitting 2,5 km

Sitting 2 km

Sitting 1 km


Se allt på nära håll – bli funktionär

Se när drömmar går i uppfyllelse efter år av slit, se publikens jubel när guldstriden avgörs på upploppet, se det som pågår bakom kulisserna – se allt på nära håll som funktionär!

Anmäl dig som funktionär här!

Para Nordic Skiing World Championships 2023

VM i Östersund 2023 kommer att bli en idrottsfest du inte vill missa. Vad vore då bättre än att se allt som finns att se, och samtidigt vara med och hålla ett enormt evenemang igång under flera dagar. Du kommer att vara en avgörande kugge i VM-maskineriet, för det här är något vi gör tillsammans. Du kommer på samma gång få chansen till vänner för livet, minnen för livet och erfarenheter för livet.

Häng med på 2023 års vintersportfest!

Till världsmästerskapen behöver vi funktionärer som kan hjälpa till med ackreditering, att informera publik och deltagare, hjälpa till med praktiskt servicearbete, fixa det som saknas, bygga det som behövs, hjälpa till i köket och med servering eller vara resursperson i största allmänhet.  Det kommer också behövas funktionärer som kan delta i arbetet med tävlingsarrangemanget, filmare och fotografer som kan dokumentera spelen samt medieintresserade funktionärer som kan hjälpa till att sprida innehåll i sociala medier.

Anmäl dig som funktionär här.

Volontär