Volontär

november 9, 2022 - 2:40 e m

Fem anledningar till att vara funktionär på VM

Para Nordic Skiing World Championships behöver dig som funktionär! Att vara funktionär är både roligt, utbildande och en upplevelse att bära med sig hela livet. Anmäl dig gärna via länken nedan, eller låt oss övertyg dig med ett urval av positiva punkter.

Anmäl intresse som funktionär

• Det känns bra att hjälpa andra
Funktionärsarbete handlar om att ge tillbaka till samhället och göra skillnad. Genom att hjälpa till som funktionär på VM ser du till att idrottarna får bästa möjliga förutsättningar för att levererar excellenta prestationer samtidigt som du bidrar till ett öppnare och mer inkluderande samhälle.

• Utvecklas som person
Funktionärsarbete är det perfekta tillfället att lära sig nya saker och utveckla nya färdigheter. Som funktionär kommer du att möta nya utmaningar och lära dig saker du annars inte hade lärt dig. Det är inte bara bra för din personliga utveckling utan också för ditt cv.

• Gör skillnad
Att hjälpa till på ett parasportevenemang är att göra skillnad både lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Det handlar om att skapa en inkluderande idrottsrörelse såväl som ett mer inkluderande samhälle.

• Förebild för andra
Att hjälpa till som funktionär kan leda till att andra blir inspirerade och själva väljer att engagera sig. Du är helt enkelt en förebild för andra.

• Rolig och stark gemenskap
Det är roligt att hjälpa till som funktionär. Du träffar nya människor som delar dina intressen och passioner samtidigt som ni skapar en stark gemenskap. Många som deltagit som funktionär på ett parasportevenemang har hittat vänner för livet.

Anmäl intresse som funktionär

För mer information och frågor, vänligen kontakta My Rombin, funktionärsansvarig på telefonnummer +46 72 588 12 31 eller e-post my.rombin@parasport.se.

Nyhetsarkiv